ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ

Οικολογικές Απεντομώσεις και απολυμάνσεις από την GREEN ACTIONS. 
Προσφέρουμε καινοτόμες επιστημονικές μεθόδους με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες για κάθε είδους κατοικία και επιχείρηση. 

Η GREEN ACTIONS δραστηριοποιείται στις απεντομώσεις και απολυμάνσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Παρέχουμε 100% αποτελεσματικές και παράλληλα οικονομικά προσιτές λύσεις για ψύλλους, κοριούς, αράχνες, σφήκες και για κάθε είδος εντόμου που έχει εισβάλλει και μολύνει τον χώρο σας. Το προσωπικό μας αποτελείται από πτυχιούχους γεωπόνους με πολυετή εμπειρία, οι οποίοι ενημερώνονται και εξελίσσονται διαρκώς . 

Επιλέξαμε τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές με στόχο να λαμβάνουν οι πελάτες μας την σιγουριά πιστοποιημένων και υψηλής ποιότητας προϊόντων σε συνδυασμό με τις κορυφαίες υπηρεσίες των γεωπόνων της Green Actions. Αρχικά ελέγχουμε διεξοδικά κάθε σημείο του χώρου σας ώστε να θέσουμε σε εφαρμογή την πιο κατάλληλη μέθοδο χρησιμοποιώντας πάντα σκευάσματα και υλικά όχι απλώς τα εγκεκριμένα της λίστας του υπουργείου αλλά τα πιο αποτελεσματικά και καινοτόμα. 

Προφανώς, η εφαρμογή των μεθόδων απεντομώσεων και απολυμάνσεων δεν πρέπει να ανατίθενται σε ερασιτέχνες ή να επιχειρήσετε μόνοι σας να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία διότι κατά την εφαρμογή των μεθόδων αυτών χρησιμοποιούνται σκευάσματα των οποίων η χρήση πρέπει να γίνεται με ορθολογικό τρόπο και παρουσία ειδικών επιστημόνων. Επίσης, οι ερασιτεχνικές λύσεις είναι αδιαμφισβήτητα αναποτελεσματικές και πιο δαπανηρές. 

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ – ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ 

Η εταιρεία μας εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία μυοκτονίες, μεθόδους δηλαδή καταπολέμησης των τρωκτικών, και παρέχει εγγύηση για την καταπολέμηση τους. Διαθέτουμε πιστοποιημένες γνώσεις και επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα νέας γενιάς τα οποία είναι εγκεκριμένα προς χρήση σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.