Λίγα λόγια για το Green Actions

Καλώς ήρθατε στο σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα “GREEN ACTIONS“, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Το κατάστημα “GREEN ACTIONS”ιδρύθηκε  με σκοπό να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεωπονικές υπηρεσίες στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες. 

Στο κατάστημα μας  θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να έχετε έναν όμορφο κήπο, γεωργικά εφόδια για το κτήμα σας, καθώς και pet shop.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς σπόρους, φυτά και λουλούδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, λιπάσματα, γεωργικά φάρμακα, προϊόντα δημόσιας υγείας (φάρμακα για ποντίκια και κατσαρίδες, απωθητικά προϊόντα για περιστέρια και φίδια). 

Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε εργαλεία κήπου, είδη προστασίας εργαζομένων, φυτοχώματα, τροφές για σκύλους και γάτες, παγίδες εντόμων, γλάστρες, ζαρντινιέρες, λάστιχα ποτίσματος και πολλά άλλα για τον κήπο και τις καλλιέργειες σας. 

Επιπλέον στο “GREEN ACTIONS ” θα μπορέσετε να προμηθευτείτε εργαλεία για τον ερασιτέχνη και τον επαγγελματία τεχνίτη. 

Δεν λείπουν βέβαια από το κατάστημα μας παπούτσια ασφαλείας και ορειβατικά επώνυμων εταιρειών όπως και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου σας. 

Επίσης αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και υψηλή αισθητική, την κατασκευή του κήπου σας και την συντήρηση του.

Μέσα από το blog μας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για την φροντίδα του κήπου και των καλλιεργειών σας ανάλογα με την εποχή.

Το σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα “GREEN ACTIONS” βρίσκεται στο Ηράκλειο, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Χωστού, στο δρόμο προς Φοινικιά και εξυπηρετεί μέσω του e-shop όλη την Ελλάδα.

Μοναδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες όλο το χρόνο!!!